Anbefalt restaurant i Stavanger

Vår restaurant er anerkjent for vår kreative meny som gjenspeiler våre gode sesongbaserte råvarer, servert på en uhøytidelig måte. Både porsjon og smak skal være raus, og du skal se hva du spiser. Våre servitører gjør sitt ytterste for at du som gjest skal kunne nyte en berikende smaksopplevelse i en avslappet atmosfære på vår restaurant.

Vi ønsker deg velkommen både til lunsj og til kvelds!
Vi anbefaler deg å bestille bord i forkant dersom du vil være sikker på å få bord på vår restaurant.

Vi ønsker å dele noen av våre tilbakemeldinger fra gjester og som trygt kan anbefale vår restaurant. Du er hjertelig velkommen til å sende oss din tilbakemelding!

Velbekomme!

Herlige mennesker, flotte varianter og deilig mat. Vi prøvde fiskesuppen og den grillede hallibouten var begge fantastiske og veldig friske

Nancy Refai

Utrolig mat. Veldig frisk og perfekt tilberedt. Fantastisk service. Godt valg i mat og vin. Vil anbefale og vil komme tilbake!

Lauren Denniss

Supermat. De imøtekommes også mennesker med intoleranser og allergier. Mye bedre enn på cruiseskipet ditt. Du bør prøve en av julemenyene.

Just Holth

Stedet virker alltid opptatt, jeg tar det som et veldig godt tegn. Prisene er på nivå med området. Maten (burger) var perfekt. Stor smak og nok av gruppen med mat misunnelse.

Andrew Moffat

Jeg hadde laksen, som serveren vår nevnte vanligvis var rød i midten. Jeg ba om at den skulle tilberedes lenger for ikke å være rå i midten – og den kom tilbake PERFEKT! Betjeningen var supervennlig og maten var fantastisk. Veldig fornøyd med min erfaring!

Samantha Eaton

Elsket dette stedet. De hadde en tydelig allergimeny som er avgjørende for at jeg har mange alvorlige allergier og endret til og med noen av rettene for å passe til kostholdet mitt. Veldig vennlig og hjelpsomt personale, maten var super velsmakende og porsjonsstørrelsen var tilstrekkelig. Prisen er litt høy, men absolutt verdt et besøk.

Nico Lindfors

Kvalitetsmat av ypperste klasse.  Moderne interiør. God service. Sentral beliggenhet i Stavanger.

Kjell Sorbo

Godt kjøtt, bra vin utvalg.  Et sted man bør sette av en del timer for å la smakene tale for seg.

Ole Eivind

Jeg syntes dette stedet var fantastisk! Jeg hadde fiskesuppen som var såååå god og forloveden min likte indrefileten hans. Vi hadde bakt fondant og iskrem til dessert, som var greit! Tjenesten var flott med lederen og serveren vår som sørget for at vi hadde en flott tid. Det er litt eksklusivt, så det er dyrt, og jeg ville pynt meg litt. Champagnen var også deilig!

Darbi Haley

Fantastisk mat! Ganske dyrt i forhold til prisene i Paris, men jeg synes prisene er ok sammenlignet med resten av Norge. Jeg likte virkelig opplevelsen min på denne restauranten, servitørene var veldig hyggelige og imøtekommende.

Maud M

En matopplevelse av de sjeldne. En fantastisk totalopplevelse av råvarer, kombinasjoner og smaker. Nydelig atmosfære med behagelig musikk i lokalet.

- Espen Hansen

Fantastisk! Verdens mest omtenksomme betjening og deilig, deilig mat. Kjekt å gå ut og finne så bra konsept. Herlig aften.

- Anne-Lise Køber Gilje

Utrolig god service, ferske lokale råvarer, god variasjon og en opplevelse, ligger vegg i vegg med tango og samarbeidet skinner godt igjennom i opplevelsen du får ved å spise her. Har noe for alle og kan garantere at du ikke går sulten hjem. All heder till kokker og servitører dere får plassen til å lyse opp gleder meg til å komme tilbake.

- Henning Lyngstad

Vi spiste to ganger under vårt besøk i Stavanger fordi, etter suksessen med den første, forsto vi at vi måtte gjenta. Raffinert, moderne og uformell atmosfære, med en profesjonell, vennlig service som tar hensyn til diner. Den tilbyr en redusert bokstav, men nok til å treffe valget. Vi likte deres Fiskesuppe, laksetartar, kveite og grillet ørret, spektakulære for deres forberedelse, presentasjon og nøyaktige porsjoner. Utvalget av viner, respekten i deres håndtering, samt ryddigheten, rensligheten til glassene, og valget av disse for å gi vinen den fremtredenen den fortjener som en verdig følgesvenn av dens kulinariske kreasjoner fanget vår oppmerksomhet. Vårt valg var en Chardonnay fra Seguin-Manuel. En restaurant å besøke anbefales for den effektive servicen på rommet og kvaliteten på maten den tilbereder, med et meget tilfredsstillende resultat for å nyte en god tid.

- Alfredo LLorens

Dagens fisk var en god kveite. Litt sulten- prøv den. Gode smaker og raskt servert. Hyggelige servitører som var innom flere ganger og så til oss! Liker oss her, og kommer helt sikkert igjen.

- Tone Ragnhild Rosnes

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Frem til jul har vi åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket årets julebord så er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no