Atmosfæren i kombinasjon med fresh cooking og ujålete service har medført til at vi betraktes som et moderne brasseri. Vi går på jobb for å skape gode og uforglemmelige matopplevelser for våre gjester!
Brasseri betyr bryggeri på fransk, og brukes på moderne fransk for å beskrive en kafé eller restaurant med en enklere stemning hvor det serveres øl. Det som repeterer seg i et brasseri er hvordan den ujålete atmosfæren lar fokuset være på den gode maten og de uformelle, men trivelige møtene mellom mennesker.
På vårt brasseri her i smørøyet av Stavanger er stemningen lett og behagelig, der folk skal kunne føle seg komfortable og hjemme. Det viktigste for oss er at gjestene får en suveren matopplevelse, der de skal kunne nyte de spennende smakene i en trivelig og uformell setting. Jåleri og påtatt luksus er vi i overhodet ikke opptatt av her, og det er nettopp det som er litt av sjarmen med Stavanger også. En trivelig by der alle skal kunne føle seg velkommen.
Ta med familie, venner eller din kjære på en spesiell og uforglemmelig matopplevelse på vårt brasseri her i Stavanger.
Vårt brasseri har en filosofi om å skape nye, spennende og delikate matretter med ferske råvarer, alt ettersom hva sesongen har å by på. Samtidig anerkjennes vi for å perfeksjonere gamle klassikere – eksempelvis pinnekjøttet fra A. Idsøe og lutefisk fra Brødrene Berg. Vi er brasseriet hvor alle finner sin favoritt.
Med god hjelp fra Stavanger som sted, kan vi i Fish & Cow tilby en fantastisk atmosfære hvor du kan nyte god mat og drikke i ro og mak. Våre servitører sørger for din komfort og velbehag når du besøker vårt brasseri i hjertet av Stavanger.
Dersom du skal arrangere selskap kan du trygt gjennomføre dette på vårt brasseri. Det blir sjeldent et vellykket selskap uten mat og drikke. Hos oss får dine gjester i poser og sekk i kombinasjon med fantastisk atmosfære.
Vi er det perfekte brasseriet for både små og store grupper mennesker. Vi håndterer grupper opptil 110 personer. Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille tidligst mulig – Vårt brasseri har åpent fra 16.30 mandag til fredag og fra kl 12.00 lørdager.
Ring oss på telefon 51 50 50 50 eller send oss e-post på post@fishandcow.no dersom du har spørsmål i forbindelse med vår meny eller booking!
Velbekomme!
Daglig leder tommy@tango-bk.no
Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no
Head sommelier Fish & Cow og Tango restaurantsjef@fishandcow.no