Familierestaurant – med noe for både små og store

På vår meny finner du selvsagt både fisk og ku, men også alt i spennet mellom disse ytterpunktene – både klassiske og nye retter som passer for hele familien. Fish & Cow betraktes som en familierestaurant i Stavanger da den passer like godt for de største som for de minste.

Ettersom Fish & Cow regnes som et moderne brasseri, har vi skapt en ujålete atmosfære der vi lar fokuset være på den gode maten og de uformelle, men trivelige møtene mellom mennesker. Det sies av seg selv at en slik atmosfære er egnet til familier av alle størrelser med medlemmer i alle aldre. Her er med andre ord minstemann så vel som eldstemann velkommen, og vi sørger for at de også føler seg tilfreds her. Vi er stolte av å kunne være en familierestaurant, fordi vi mener familie og god mat er noe av det viktigste som finnes.

Å kunne dra ut å nyte et måltid med sine nærmeste er en opplevelse i seg selv, og den blir ekstra trivelig når restauranten legger til rette for slike besøk. Ta med din slekt til Stavangers beste familierestaurant og vi kan garantere at alle vil sitte igjen med en uforglemmelig opplevelse.

Familierestaurant med lokale råvarer 

Vi kan med stolthet vise til en rikelig meny med lokalproduserte råvarer. Kanskje pinnekjøtt fra A. Idsøe eller lutefisk fra Brødrene Berg kan friste de voksne rundt bordet rundt juletider? Samtidig som vi tror at den klassiske burgeren vår kan imponere de små?

Dersom du er usikker på hva dine barn vil like best på vår meny, kan du alltids benytte deg av servitørens erfaring. Vi trenger ikke mange ledetråder for å finne frem til rett alternativ, selv for en kresen gane.

Våre kokker har lang erfaring fra forskjellige kjøkken og har høy yrkesstolthet – nettopp for at du og familien kan nyte autentiske matopplevelser dere sent kommer til å glemme.

Selskap på familierestaurant

Dersom familien planlegger selskap i nærmeste fremtid bør vår familierestaurant være et naturlig alternativ. Vi har barnestoler i restauranten, og kan dekke til langbord hvis hele slekten skal samles for å nyte en uforglemmelig stund med god mat og drikke. Vi har kapasitet på opptil 110 gjester. Vår familierestaurant har åpent fra 16.30 mandag til fredag og fra kl 12.00 lørdager. Bestill bord i god tid for å være sikret plass.

Ring oss på telefon 51 50 50 50 eller send oss e-post på post@fishandcow.no om du har spørsmål vedrørende våre menyer eller booking.

Vi ønsker dere velkommen til å besøke vår restaurant i Stavanger!

Velbekomme!

BOOK BORD HER >

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Frem til jul har vi åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket årets julebord så er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no