Restaurant i Stavanger – retter basert på de beste råvarene

Stavanger er kanskje en av Norges mest karakteristisk byer, fullt med koselige gater, sjarmerende trehus og trivelige mennesker. Her trenger du virkelig ikke å gå langt før du møter på et inviterende smil.

I denne trivelige vestlandsbyen finnes det naturligvis også sjarmerende restauranter. Fish & Cow er restauranten for deg som er ute etter en koselig stemning, deilig mat og nydelig drikke. Restauranten ligger plassert midt i smørøyet av Stavanger, mellom Stavanger Domkirke og Fisketorget. Her er det fullt med liv og god stemning hele året rundt, fra morgen til kveld.

Ønsker du en matopplevelse på restaurant med det lille ekstra, er Fish & Cow den beste restauranten for deg. Spennende menyer, interessante drinker og vin av høy kvalitet finner du i vår restaurant. Her kan du ta med venner, familie eller kanskje en date på et hyggelig måltid. Vi tar imot turister så vel som lokale med åpne armer.

Restaurant med gode og lokale råvarer

Vi fokuserer på gode råvarer i sesong, i kombinasjon med vår kreativitet og erfaring. For deg som gjest betyr dette nye og spennende matretter du sjelden har sett maken til – og som du sent vil glemme.

På vår ala carte meny og restaurantens ukentlige 3 retters meny finner du en god miks av både kjente og kjære klassikere og mer moderne retter. Hos oss finner selv den kresne en favoritt!

Atmosfæren på vår restaurant er uvurderlig for våre gjester som ønsker å slappe av samtidig som de kan nyte et bedre måltid. Vi er stolte av å ha dyktige servitører som gjør sitt beste for at du som gjest skal kunne slappe av og nye god mat og god drikke i en avslappet stemning på vår restaurant.

Restaurant med plass til mange gjester

Dersom du skal arrangere selskap for mange gjester, kan det beste alternativet være å innta plass hos oss. Vi håndterer grupper opptil hele 110 personer. Hvorfor ikke overlate alt ansvar til våre kokker og servitører?
Vi kan garantere deg et vellykket selskap med mette og glade gjester. Vi tilpasser vår restaurant etter ditt selskap og dine gjester.

Vi opplever ofte stor pågang av kvalitetsbevisste gjester, for å sikre deg en plass på vår restaurant anbefaler vi deg å booke bord i forkant.

Vår restaurant har åpent fra 16.30 mandag til fredag og fra kl 12.00 lørdager.

Ønsker du å vite mer om hva du kan forvente av en av Stavangers beste restauranter?
Ta kontakt med oss på telefon 51 50 50 50 i dag!

Velbekomme!

BOOK BORD HER >

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Frem til jul har vi åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket årets julebord så er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no